Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ματέο θέλει παιδί από την Ελένη Mενεγάκη

Δεν είναι υπερβολή αυτό που αναγράφεται στον τίτλο. Το ρεπορτάζ μου ξεκίνησε από την Άνδρο, έφτασε στην Αθήνα, από εκεί...
στο εξωτερικό και πίσω στο νησί των Κυκλάδων. Ποιος είναι ο Ματέο; Όχι ποιος ήταν ο Ματέο αλλά κατά πόσο τον έχει αλλάξει η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη.
Αυτό έχει σημασία. Και ο επιχειρηματίας έχει αλλάξει. Είναι πολύ χαλαρός, ήρεμος προστατευτικός ονειροπόλος συνεχώς ψάχνεται για νέες εμπειρίες, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι βαρετός και αγαπάει πολύ την Ελένη. Για το μόνο που έχει ενστάσεις και της το έχει πει είναι για το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με τους δημοσιογράφους. Με λίγα λόγια δε γουστάρει το κυνηγητό. Βεβαίως γνώριζε καλά το τι θα αντιμετωπίσει, αλλά πολλές φορές έχει φτάσει στα όριά του. Φίλοι του λένε με νόημα ότι με την Ελένη ονειρεύεται κάτι που τόσα χρόνια δεν απέκτησε ποτέ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Θεωρεί ότι είναι η ιδανική. Και αυτός είναι και ο λόγος που έχει γίνει-λένε οι κολλητοί-κουβέντα τόσο για γάμο αλλά και για την απόκτηση ενός ή περισσότερων παιδιών. Είναι σοβαρός συνομιλητής-εκεί που πρέπει- ψυχή της παρέας-εκεί που πρέπει-και όπως λένε παλιοί του φίλοι, η Ελένη έχει καταφέρει να του κλέψει το μυαλό. Κάτι που συνήθως καταφέρνουν οι άντρες στις γυναίκες… όταν το καταφέρνουν.
gossip-tv.gr/nasos_blog